Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Fotbal amical – Adjudenii, prestație onorabilă pe terenul liderului Seriei a 2-a, Liga a III-a!

 

  • Metalul Buzău – CSM Adjud 1946 5-0 (0-0)

 

CSM Adjud 1946 a jucat, la finalul primei săptămâni de pregătire de iarnă, primul amical al intersezonului. La Buzău, adjudenii au întâlnit sâmbătă, 27 ianuarie, liderul seriei a 2-a a Ligii a III-a, formația locală Metalul. La pauză era egal, 0-0, scor care s-a menținut până în minutul 50, după care buzoienii au marcat de cinci ori. CSM Adjud a dat o bună replică unui adversar, în mod evident, superior, și care a avut și o condiție fizică superioară.

După meci, directorul CSM Adjud 1946, Mihai Lungu a postat pe pagina de Facebook a clubului declarația: „Echipa noastră de fotbal seniori a disputat primul joc de verificare din acest an contra liderului la zi al Ligii a 3-a, seria 2, Metalul Buzău. Preț de 50 de minute am reușit să ținem piept echipei ce a acumulat cele mai multe puncte în prima parte a campionatului Ligii a 3-a, după care lipsa pregătirii și-a spus cuvântul, echipa buzoiană reușind să marcheze două goluri în doar câteva minute, pe finalul partidei gazdele reușind să mai marcheze de trei ori.

Chiar dacă a fost o înfrângere, trebuie să notăm faptul ca echipa noastră a jucat cu dorință și determinare, iar faptul că avem doar două antrenamente efectuate își spune cuvântul. Pentru partida de verificare cu numărul doi ne vom deplasa la ocupanta locului secund din aceeași serie, CSM Focșani 2007. Partida va avea loc sâmbătă 3 februarie, ora 12:00”.

Sursa foto: Facebook  CSM Adjud 1946

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?