Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO: Nicholas, polițist pentru o zi

Pentru Nicholas, cea mai mare dorință este să devină polițist!
În urmă cu două săptămâni, bunicii de la Focșani i-au făcut cadou un costum de polițist.
– Mami, hai să mergem la mașini, acum am uniformă!
Micuțul polițist a coborât alături de părinții săi în fața blocului, unde și-a luat rolul în serios. Ce a urmat? Probabil unul dintre cele mai vizualizate filmulețe din online, cu milioane de aprecieri!
Weekendul trecut, Nicholas a revenit în Focșani să-și viziteze bunicii. Avea, bineînțeles, uniforma cu el și își dorea să dirijeze și acolo traficul.
Când a ieșit pe stradă, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză cu putință: a fost întâmpinat de colegii noștri de la IPJ Vrancea care l-au declarat oficial polițist pentru o zi și l-au luat cu ei cu mașina. Mai mult, pentru a-l face să se simtă parte din echipă, i-au oferit o legitimație, dar și o diplomă de încurajare.
Fericirea și entuziasmul lui Nicholas ne-au umplut inimile cu bucurie! Și nu doar pentru că își dorește să devină polițist, ci pentru că, la o vârstă atât de fragedă, pune în visul lui atât de multă pasiune.
Îți mulțumim, Nicholas, pentru exemplul pe care ni l-ai oferit! Sperăm să avem cât mai mulți copii așa pasionați ca tine!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?