Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Darius-Cristian Pană și Adelin-Ștefan Dăscălescu învingători la „Cupa Unirii” Buzău

Secția de șah a CSM Focșani 2007 cu siguranță traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor pe care sportivii clubului le obțin la fiecare întrecere la care participă. Duminică, 21 ianuarie 2024, la Galactic Club Buzău, a avut loc Cupa Unirii ediția a XVI-a la șah rapid, unde au participat 58 sportivi de toate vârstele, legitimați la secțiile de șah a 20 de cluburi de renume din țară.

Întrecerea a fost organizată pe o singură grupă, în sistem elvețian, pe parcursul a 7 runde, timp de gândire 15min+12secunde/ mutare pentru fiecare jucător. Și de această dată juniorii vrânceni au reușit să țină piept adversarilor mai mari ca vârstă, dar și mai experimentați:

– Pană Darius-Cristian, locul I la categoria U10, cu 3 puncte. Fiind născut în 2015 acesta ridică ștacheta și reușește să se poziționeze în fruntea clasamentului la o categorie de vârstă mai mare.

– Dăscălescu Adelin-Ștefan, locul III la categoria U14, cu 4,5 puncte;

– Călin Costică-Alexandru (3,5 puncte), Călin Ionel-Dragoș (3 puncte), Mălureanu Andrei (2,5 puncte) și Apostu Ana Maria (2 puncte) sunt cei care nu au reușit să urce pe podium de această dată dar cu siguranță o vor face data viitoare.

Felicitări tuturor sportivilor participanți dar și părinților pentru susținerea și suportul oferit copiilor!

Elena-Adelaida ISAC

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?