Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Un tânăr focșănean, student la Academia de Poliție, care și-a pierdut ambii părinți, are nevoie de ajutor

Postare Facebook Academia de Poliție:

Important! Mihu Daniel-Andrei are doar 20 de ani și este student în anul 2 la Academia de Poliție “Al. I. Cuza” din București, specializarea OSP.
Andrei este din Focșani și a crescut într-o familie modestă de oameni muncitori. Este un băiat respectuos și cu foarte mult bun simț. Și-a dorit dintotdeauna să ajungă polițist și a muncit foarte mult pentru asta. A fost ambițios și s-a înscris la Examenul de Admitere pentru Academie, examen pe care l-a trecut cu brio din prima. Visul lui era să-și răsplătească părinții și să-i facă mândri îmbrăcând haina militară.

Doar că, din păcate, mama lui Andrei nu a mai apucat să-și vadă băiatul mare și s-a stins din viață acum câțiva ani. A fost bolnavă de cancer și s-a chinuit vreo 3 ani de zile prin spitale cu fel și fel de tratamente. Atunci a fost prima lovitură grea pentru Andrei, dar nu și ultima.

De curând, chiar în prag de sărbători, tatăl lui Andrei a făcut un AVC și a stat în comă 10 zile. Medicii au încercat orice, dar în zadar. Pe 2 ianuarie a încetat din viață.
Și uite așa, Andrei a rămas singur pe lume! Fără frați, fără surori și fără bunici. Tatăl lui îi era singurul sprijin, singura familie pe care o mai avea. Atât de tristă și atât de nedreaptă a fost viața lui Andrei… Să-ți înmormântezi ambii părinți și să nu te mai aștepte nimeni acasă. E crunt!

Situația lui Andrei stă cam așa: Andrei a moștenit o casă simplă, dar nici aceea nu va mai fi a lui pentru mult timp. Tatăl lui nu a mai putut plăti ratele și a acumulat o datorie de aproape 50.000 de euro. Împrumutul a fost girat cu locuința, iar banca trebuie să-și recupereze banii.
Ce va urma, doar Dumnezeu știe! Andrei primește o soldă de 170-180 pe lună în Academie. Va avea și un salariu când va termina. Dar până atunci, încotro s-o apuce?

Haideți să fim solidari și să-i întindem o mână de ajutor lui Andrei! Ne putem închipui doar cât de greu îi este:

𝐦𝐚𝐢 𝐣𝐨𝐬 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐚-𝐥 𝐬𝐩𝐫𝐢𝐣𝐢𝐧𝐢𝐦 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐜𝐢𝐚𝐫 𝐩𝐞 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐢 𝐯𝐚̆ 𝐫𝐨𝐠 𝐬𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐭𝐢 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐬𝐭𝐚.

NUME BENEFICIAR CONT: MIHU ANDREI DANIEL

BRD: RO12 BRDE 400S V429 1837 4000

ING: RO91INGB0000999911779341

BT: RO86BTRLRONCRT0CJ1166801

Revolut: RO65BREL0005510971280100
Revtag: danimihu744

Postare Facebook Dani Cek:

Îmi cer scuze că nu pot să răspund sutelor de mesaje pe care le primesc în privat. Efectiv nu-mi permite timpul. Așa că o fac aici, în câteva rânduri.

Cazul lui Dani Mihu este real, l-am verificat personal și cred că nu și-ar permite nimeni să născocească o asemenea poveste tragică. Cu atât mai mult el, în prezent student al Academiei de Poliție!
Nu mă așteptam să reacționați atât de repede și atât de frumos, să văd o asemenea mobilizare. Revin cu câteva precizări și o voi face și pe viitor în măsura în care voi fi informat.

Casa despre care am făcut referire în postare este trecută pe numele copilului, i-a fost lăsată moștenire după decesul mamei lui. Este una modestă, formată dintr-o cameră, o anexă și o bucătărie. Este o casă care trebuie renovată și nu știm dacă merită efortul.
Datoriile părinților au rămas și au ajuns acum undeva pe la suma de 49.000 de euro, iar locuința este ipotecată. Mai multe nu vă pot spune fiindcă nu este clarificată încă situația juridică.

Dani a fost la bancă, a discutat cu directorul de sucursală și se pare că cea mai bună opțiune este să renunțe la această moștenire. Prea mult spus moștenire că de fapt sunt numai datorii.
Vă rog să nu-l mai bombardați cu mesaje în privat fiindcă și lui îi este greu să răspundă. De dimineață până seara participă la cursuri.

Haideți să punem umărul în continuare și să-l ajutăm măcar financiar, că alte goluri din suflet nu știu cine i le poate umple acum. Nu este singur, are tot sprijinul nostru și va fi îndrumat în fiecare pas.

Mulțumesc doamnei 𝐂𝐦𝐬-𝐬𝐞𝐟 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐥𝐚 𝐂𝐡𝐢𝐫𝐢𝐚𝐜, șefa Centrului Operațional din cadrul IPJ Vrancea. (𝐍𝐮 𝐚𝐦 𝐟𝐢 𝐚𝐟𝐥𝐚𝐭 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐯𝐬. 𝐌𝐚 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐢𝐧!)
Mulțumesc tuturor comandanților lui, mulțumesc Academiei de Politie și vă mulțumesc vouă, celor care îmi citiți aceste rânduri. Sunteți oameni minunați!

𝐕𝐨𝐢 𝐥𝐚𝐬𝐚 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐮 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐢𝐧𝐢𝐭𝐢𝐚𝐥𝐚 𝐬𝐢 𝐚𝐦 𝐬𝐚 𝐯𝐚 𝐫𝐨𝐠 𝐬-𝐨 𝐝𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢𝐛𝐮𝐢𝐭𝐢 𝐬𝐢 𝐬𝐚 𝐝𝐨𝐧𝐚𝐭𝐢 𝐝𝐚𝐜𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭𝐢!

Mă opresc aici fiindcă tocmai mi s-a trezit fetița.

Sursă foto: Facebook Academia de Poliție

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?