Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: „Cu drag, din inimă de copil“, la Şcoala Jitia


    Åžcoala Gimnazială Jitia a găzduit concursul de creație literară și artistico-plastică „Cu drag, din inimă de copil”. Manifestarea a fost organizată la grădinița cu program normal Măgura, structură a Åžcolii Gimnaziale Jitia, de profesoara pentru învățământul primar și preșcolar Clarisa Sava. Concursul a avut ca finalitate realizarea unei expoziții cu lucrările participanților, activitate marcată printr-un program artistic prezentat de elevii claselor gimnaziale și pus în scenă de profesoara Dobrița Fifere.
    Au participat cu lucrări elevi din județele Vrancea, Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Buzău, Botoșani, Caraș-Severin, Dâmbovița, Giurgiu, Iași, Maramureș, Prahova și București. Din Vrancea au participat școlari de la Åžcoala Gimnazială Clipicești, Å¢ifești, Bătinești, de la școlile „Regina Maria” Vintileasca și „Pictor Mihai Bălășescu” Bahnele, dinTîmboiești, Åžcoala Primară Luncile, Liceul Teoretic „Grigore Gheba” Dumitrești- învățământ preșcolar și primar, Åžcoala Jitia și toate structurile sale, dar și de la grădinițele din Clipicești și Budești.
    „Activitatea nu a urmărit dezvoltarea spiritului competitiv între elevi și școli, ci s-a vrut o promovare a simțului estetic, a lucrului în echipă și a schimbului de impresii și experiențe estetico-plastice și cultural-artistice între participanți. De asemenea manifestarea, a fost un bun prilej de a marca începutul de primăvară, moment important de reafirmare a atașamentului elevilor pentru natură, pentru părinți și nu în ultimul rând pentru activitățile cultural-educative derulate în școală”, a spus Gabriel Lalu, directorul Åžcolii Gimnaziale Jitia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?