Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

FOTO! Doi polițiști au salvat un bărbat care și-a înfipt un cuțit în zona toracelui

Secundele reușite pot face diferența

În această seară, în jurul orei 18.25, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați prin numărul de urgență 112 despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său în localitatea Butucoasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice, un bărbat și-a provocat leziuni cu un cuțit.

Deplasați de urgență la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 47 de ani, singur în imobil. Acesta era rănit, sângerând după ce și-a înfipt un cuțit în zona toracelui.

Evaluând rapid situația, colegii noștri, agent Patrichi Andrei și agent Negrea Narcis i-au oprit bărbatului sângerarea și au solicitat ambulanța.

Pentru că în astfel de situații secundele sunt extrem de prețioase, au decis să plece în întâmpinarea ambulanței care avea de parcurs peste 40 km până la domiciliul bărbatului .

Andrei a continuat să aplice presiune cu pansamente în zona plăgii iar după circa 2 km parcurși, luminile roșii și albastre s-au întâlnit cu cele ale echipajului de ambulanță.

Bărbatul a devenit inconștient însă cei doi polițiști au mizat pe faptul că viața unui om depinde de secunde reușite în care au acționat prompt.

L-au predat echipajului de ambulanță și au mers la spital să se asigure că bărbatul va privi de mâine viața cu alți ochi.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?