Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO și FOTO! Un șofer și-a abandonat autoutilitara pe DJ Focșani -Suraia îngreunând intervenția utilajelor de deszăpezire

Intervenții îngreunate pe drumul județean Focșani – Suraia, din cauza unui șofer care și-a abandonat autoutilitara pe un sens de mers!
Utilajele care acționează pe drumul județean 204D, tronsonul Focsani-Suraia, sunt blocate în a interveni eficient din cauza unui șofer care a blocat un sens de mers, abandonându-și pur și simplu mașina de marfă. La fața locului s-au creat ambuteiaje și s-a blocat parțial circulația, în condițiile date.

“𝐅𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐚𝐩𝐞𝐥 𝐥𝐚 𝐬𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢i 𝐬𝐚 𝐝𝐞𝐚 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 și să nu-și mai lase mașinile pe drumurile județene, făcând astfel dificilă sau imposibilă chiar acțiunea de deszăpezire. De altfel, din cauza faptului că utilajele n-au putut acționa normal, s-au creat dune de zăpadă care au blocat inclusiv o ambulanță.
În județul Vrancea se circulă în condiții de iarnă, nu există niciun drum închis, iar utilajele acționează pe rețeaua drumurilor aflate în administrarea Consiliului Județean (34 de DJ-uri, însumând 729 kilometri)”, se arată într-un comunicat al Consiliului Județean Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?