Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

A murit Marius Mihai Oceanu, patronul firmei vrâncene de transport Emporium Grup

S-a stins din viață omul de afaceri vrâncean Marius Mihai Oceanu,  cunoscut în domeniul transportului internațional de colete și persoane.
Marius Mihai Oceanu deținea firma Emporium Grup și în ultimii ani s-a luptat, cu curaj, cu o boală necruțătoare.
Un mesaj plin de durere a fost publicat pe Facebook, în urmă cu puțin timp, de Georgiana Oceanu, sora lui Marius Mihai Oceanu:

„Fratele nostru a plecat…

Ne-am fi dorit să mai rămâi cu noi și să te mai strângem în brațe măcar câteva clipe, însă acum nu se mai poate.
S-a stins din viață cea mai dragă ființă din lumea asta mare, cel mai bun frate pe care l-am putut avea și cel mai de seamă fiu și cel mai iubit soț pentru soția ta.
Te-am iubit enorm de mult și poate meritai să îți spunem asta mai des, dar te vom iubi la fel de acum înainte. Ai fost special și deosebit și suntem foarte mândri că ai luptat cum ai știut tu mai bine până la capăt. Ai fost un exemplu de bunătate, implicare, ai fost un stâlp de forță și susținere, inspirându-i pe cei din jurul său să fie mai buni.

Acum, cu inimile grele și cu un profund sentiment de tristețe, anunțăm ultimile tale clipe aici, pe pământ. Cei care ați avut ocazia de a-l cunoaște, îi puteți aprinde o lumânare la casa unde a trăit, în Mândrești, pe strada Luceafărului nr. 12.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, 7 ianuarie, ora 13:30 la Biserica Sfinții Voievozi Mihail și Gavriil din Mândrești, loc unde îi vom putea aduce un ultim omagiu și ne vom putea exprima recunoștința pentru tot ce a însemnat el în viețile noastre.

Te vom purta mereu în inimile noastre, dragul nostru!”

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursa foto: Facebook, captură video Adrian Câtu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?