Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Primarul din Vânători avertizat de poliţie


   Primarul comunei Vânători, Gheorghe Macovei, a fost sancționat cu avertisment de polițiști, pentru că ar fi vorbit urât la adresa unui fost om al legii din comună. Edilul neagă acuzațiile și spune că Dumitru Chirilă l-a făcut cu ou și cu oțet.
   Dumitru Chirilă, fost polițist, a precizat că totul a pornit de la canalizare. Opiniile sale l-ar fi determinat pe edil să-l jignească. „Discutam problema canalizării, mi-am expus și eu opiniile și domnul primar mi s-a adresat foarte urât. Mi-a spus că sunt cel mai prost polițist pe care l-a avut comuna și că sunt prost făcut grămadă. Nu înțeleg în calitate de ce și-a permis să-mi vorbească așa. Eu doar îmi spuneam punctul de vedere cu privire la problema canalizării. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu este normal. Incidentul acesta a fost la începutul lunii ianuarie. Am primit informare că a fost amendat, dar nu știu să vă spun cu ce sumă. Eu nu am nimic cu domnul primar, dar nu este normal să mă jignească de față cu alți cetățeni”, a spus fostul polițist. 
   Primarul Gheorghe Macovei susține că nu l-a jignit pe fostul polițist. A recunoscut că a primit avertisment. Edilul a adăugat că Dumitru Chirilă a fost cel care a vorbit urât. „Eu am spus că este prost informat și atât. A făcut scandal cu privire la canalizare și i-am spus că este prost informat cu privire la acest subiect. Am dat declarații, sunt martori și am primit un avertisment. Ce altceva puteau să-mi facă? Am înțeles că el ar vrea vreo 25 mii lei. Noi nu ne vedem capul de probleme și el instigă oamenii”, a spus Macovei. 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?