Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Șoferi prinși la volan pe șoselele din Vrancea, drogați, băuți sau conducând un autoturism neînmatriculat

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIȚIȘTI ÎN ULTIMELE 24 H

Ieri, 4 ianuarie, ora 18:11, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat un tânăr, de 20 de ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din orașul Odobești.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În cursul nopții trecute, în jurul orei 01:29, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au depistat un tânăr, de 22 de ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea de domiciliu, deși se afla sub influența alcoolului.
Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat rezultatul de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în cursul nopții trecute, ora 03:18, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Spania, care circula pe Drumul Național 2 E 85, în localitatea Garoafa și era condus de un bărbat de 54 de ani, din județul Vaslui.

Polițiștii au verificat autoturismul în bazele de date, stabilind faptul că era radiat din circulație din cursul lunii septembrie 2023.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?