Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

La doar 53 de ani, a murit Dănuț Bebe, șeful serviciului Baze Sportive din Primăria Odobești

A murit răpus de o boală necruțătoare, Dănuț Bebe, șeful compartimentului Baze Sportive din Primăria Odobești. Dănuț Bebe avea doar 53 de ani, iar trista veste a trecerii acestuia la cele veșnice a fost făcută publică de Costel Bocu, într-o postare pe Facebook:

„Ziua de azi nu o să mai fie la fel ca cea de ieri, ziua de mâine nu o să mai fie la fel ca cea de alaltăieri și toate zilele ce vor urma nu or să mai fie ca în trecut…
Ziua de azi ne-a adus cea mai tristă veste… și ne-a umplut sufletele și inimile de durere.
Fulgerător, această nemiloasă moarte l-a smuls dintre noi pe Dănuț, un om minunat, un om atât de bun, un om cum prea rar întâlnești… atât de bun!
Dănuț, vei rămâne etern în sufletele noastre, ne vom ruga neîncetat la Bunul Dumnezeu să-ți aline somnul lin și să te odihnească în liniște și pace! Știm cu toții că la bunătatea ta nu vei înceta să ne veghezi pe toți de acolo, de Sus, din Ceruri… noi aici vom plânge, vom lăsa lacrimi neîncetat și îți vom păstra vie amintirea TA, de om minunat și bun, cum ai fost.
Rămas bun Dănuț,
Rămas bun prietene,
Rămas bun omule minunat!

Condoleanțe familiei, știm că e foarte dureros și tragic, Bunul Dumnezeu să vă întărească, Bebe Crina și Andra Mirela, iar noi suntem alături de voi… Offffff, ce nedreaptă este viața câteodată!”, este anunțul plin de durere, postat de Costel Bocu.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să îl odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?