Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! O elevă de la Colegiul Cotea, preluată de o ambulanță din curtea colegiului după ce și-a provocat mai multe răni


O elevă în vârstă de 16 ani, de la Colegiul tehnic Valeriu D Cotea din Focșani, a fost preluată de o ambulanță din incinta Colegiului și transportată la spital. Potrivit unor surse, eleva, supărată că nu a putut beneficia de o adeverință de la cabinetul medical al școlii, și-ar fi provocat mai multe leziuni. 
Directorul Colegiului Cotea, profesorul Remus Paraschiv, ne-a confirmat incidentul și ne-a spus că este vorba despre o elevă de clasa a X-a de la profesională. „Este adevărat, s-a zgâriat cu o sticlă sau ceva. Noi am chemat ambulanța și a fost transportată la spital. Dar nu-i curge sânge, sunt zgârieturi. Am sunat părinții să vină să o ia, dar ne-au spus că nu vor, că să facă școala ce vrea cu ea. O să vorbim cu asistența socială de la Măicănești, de unde este eleva, și vor vorbi mai departe la Protecția Copilului, să vadă ce este de făcut”, ne-a spus profesorul Paraschiv.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?