Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Tânără de 21 de ani, din Panciu, testată pozitiv la consumul de droguri de polițiștii rutieri

În cursul nopții trecute, ora 03:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au depistat în trafic, pe o stradă din localitate, o femeie în vârstă de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În scop preventiv, zilnic, polițiștii rutieri continuă să informeze în trafic conducătorii auto despre modificările legislative, care se referă la faptul că, în cazul în care, o persoană conduce fără drept, sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive și provoacă un accident rutier, soldat cu decesul victimei, va fi condamnată la închisoare, cu executare.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

foto cu rol de prezentare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?