Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO! Primarul Misăilă: SABOTAJ și atentat la siguranța participanților la trafic din Focșani

Conform proiectului de resistematizare implementat de municipalitate, anul viitor vor fi instituite două mari sensuri unice în Focșani: B-dul Unirii și B-dul Independenței DUS – Str Cuza Vodă și Str Bucegi ÎNTORS. 

Semnele de circulație care atenționează asupra viitoarelor noi reguli au început să fie montate ca la final ele să fie deja pe stâlpi, astfel încât toți șoferii să fie în cunoștință de cauză.

Pentru a nu crea însă confuzie, semnele de circulație respective au fost pentru moment acoperite, urmând ca la sfârșitul implementării proiectului să fie toate descoperite în același timp.

Din păcate însă, se pare că persoane necunoscute și total iresponsabile au descoperit o parte dintre aceste semne, creând panică și confuzie (și pe bună dreptate!) printre șoferii din Municipiul Focșani.

Consider acest lucru un SABOTAJ și un atentat la siguranța focșănenilor!

Am dispus ca TOATE aceste semne de circulație să fie reacoperite în regim de urgență!

Totodată, anunț focșănenii că pe aceste artere se va circula în continuare ca și până acum.

Semnele de circulatie care au fost montate și ACOPERITE vor trebui respectate odată cu instituirea celor două mari sensuri unice și abia după ce toate cele 30 intersecții prinse în proiect vor fi semaforizate inteligent.

Iar focșănenii vor fi informați în mod PUBLIC la momentul respectiv, astfel încât să nu existe niciun fel de încurcături de natură a provoca incidente în trafic.

Mulțumesc celor care au dat dovadă de spirit civic și ne-au informat despre această situație creată în mod iresponsabil, dar și focșănenilor din zonele respective și șoferilor pentru că au dat dovadă de înțelegere.

Sursa text și foto: Facebook/Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?