Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Se caută asistent medical pentru IPJ Vrancea

Centrul medical de diagnostic și tratament ambulatoriu Ploiești caută pe SEAP cadre medicale interesate să acorde îngrijiri de specialitate în mai multe unități din țară, 8 la număr, printre care și Centrul Medical Județean Vrancea. În total, contractul a fost estimat la 64.256 lei, pentru Vrancea fiind nevoie de un asistent medical/ asistent medical principal generalist pentru Cabinetul medical de unitate al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Cei interesați trebuie să știe că serviciile medicale vor fi remunerate în funcție de nivelul de calificare al fiecărui asistent medical, valoarea estimată pentru asistent medical generalist fiind de 27 lei/ oră, iar pentru asistent medical principal generalist – 32 lei / oră. Perioada de contractare începe pe 3 ianuarie 2024 și, din ce s-a detaliat în caietul de sarcini, serviciile medicale sunt necesare săptămânal, de luni până vineri, 8 ore pe zi, iar sâmbăta, duminica și sărbătorile legale – nu mai mult de 2 ore pe zi pentru medicină de unitate.

Printre responsabilitățile pe care le vor avea asistenții medicali se numără pregătirea bolnavilor pentru consultații, stabilirea priorităților pentru consultarea acestora, acordarea de asistență medicală specifică persoanelor arestate preventiv sau condamnate la pedepse privative de libertate, „să aibă un comportament și o ținută în conformitate cu normele codului de etică și deontologie medicală; să respecte confidențialitatea tuturor datelor și informațiilor privitoare la asigurați, precum și intimitatea și demnitatea acestora”.

Foto cu rol ilustrativ, sursa: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?