Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

UPDATE! EXPLOZIE la Adjud! Trei oameni răniți

 

ISU Vrancea: Două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, intervin cu 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD, în municipiul Adjud, în urma unei explozii neurmată de incendiu, la un uscător de cereale, înregistrându-se 3 victime, rănite, conștiente. La intervenție participă și SAJ. Victimele prezintă arsuri la nivelul feței și membrelor superioare.

UPDATE ISU Vrancea: Cauza exploziei din municipiul Adjud: Instalația de uscare a fost oprită pentru aproximativ 30 minute, iar la repornire, din cauza unor acumulări de gaze combustibile, s-a produs explozia. Victimele, 3 bărbați cu vârste de 32, 42 și 52 ani, cu arsuri de gradul II și III la nivelul feței și membrelor superioare, au fost transportate – 2 la Spitalul Municipal Adjud, iar 1 la Spitalul Județean de Urgență Focșani.

SAJ Vrancea: Astăzi, la ora 16:40, Dispeceratul SAJ a primit o solicitare pentru o explozie petrecută la Bază de Recepție Adjud. La locul solicitării au fost direcționate o ambulanță de tip B și un echipaj SMURD; au fost identificate trei victime de sex masculin, conștiente, cooperante. Echipajul SAJ a preluat două victime în vârstă de 42 și 32 de ani ce prezentau arsuri de gradul ll, care au fost transportate la Camera de Primiri Urgențe Adjud, după ce le-au fost acordate îngrijiri medicale la locul incidentului, iar pacientul de 42 de ani a fost apoi transferat la UPU Spital Focșani. Cea de a lll-a victimă a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Spital Adjud.

Foto cu rol ilustrativ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?