Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Al treilea hoț de la market-ul Laura, arestat în lipsă


Victor Sorinel A., tânărul bănuit că ar fi participat la spargerea de la market-ul Laura, nu a ajuns la instanță vineri, unde trebuia dus cu mandat. Magistrații de la Judecătoria Focșani au emis pe numele lui mandat de arestare în lipsă. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Apetrei Victor Sorinel, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile începând cu data executării. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 12.02.2016, ora 12.30”, a decis instanța.
    Victor Sorinel A., împreună cu alți doi tineri, unul arestat deja, iar celălalt aflat sub control judiciar, este bănuit că a participat la spargerea de la market-ul Laura, în urmă cu mai bine de o săptămână. Victor Sorinel A. este bănuit că împreună cu Robert Cristian C., aflat acum în arest, a intrat în magazin și a furat țigări, iar Ionel T., cel pus sub control judiciar, îi aștepta afară cu mașina.
    Cel arestat în lipsă vineri a reușit să fugă și este căutat și acum. Atunci când va fi identificat, el va ajunge direct în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?