Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO! Prefectul Nicușor Halici: „Dumnezeu să-i ierte pe eroii Revoluției, iar pe noi să ne binecuvânteze cu gânduri bune și curate!”

Instituția Prefectului Județului Vrancea:

Comemorăm eroii și celebrăm spiritul nostru de libertate și solidaritate!
În această zi plină de semnificație pentru istoria poporului nostru, ne amintim cu emoție și recunoștință de cei care ne-au fost prieteni, părinți sau poate frații noștri și și-au dat viața, pentru ca noi să trăim astăzi liber, să beneficiem de drepturi și lucruri, la care înainte de 1989 nici nu îndrăzneam să visăm.
O lecție fundamentală pe care trebuie să o ținem minte și sub nicio formă să nu admitem sau să permitem, să mai revenim vreodată la un astfel de regim.
Este frustrant ca după 34 de ani, să iasă la iveală alte și alte informații despre ceea ce s-ar fi întâmplat în 1989, să vezi în continuare că nu sunt vinovați și să tolerăm această atitudine, ca și cum, o parte din jertfa acestor martiri a fost zadarnică.
“Prin comemorarea eroilor noștri, ne dorim și totodată suntem obligați, să insuflăm generațiilor viitoare devotamentul față de ideile democratice, să construim un viitor și o țară în care valorile fundamentale să rămână piloni ai identității noastre naționale, principii la care ei au visat, pentru care au luptat și s-au jertfit. Dumnezeu să-i ierte, iar pe noi să ne binecuvânteze cu gânduri bune și curate!
Vă doresc tuturor Sărbători Fericite și un an cât mai normal, având în vedere contextul anului 2024. La mulți ani! ”, a declarat Nicușor Halici, prefectul județului Vrancea.

COMUNICAT DE PRESĂ, 22.12.2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?