Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Gabriel Raneti este noul director interimar al ADI „Vrancea Curată”

Gabriel Raneti este noul director interimar al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Vrancea Curată”. Acesta a fost numit în locul fostului director Emanuel Gongu, după ce Consiliul Director al ADI Vrancea Curată a decis încetarea colaborării cu acesta.

“Consiliul Director al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară «Vrancea Curată» a decis încetarea colaborării cu domnul Emanuel Gongu, care a deținut funcția de director, după ce acesta a trecut printr-o perioadă de evaluare, împreună cu întreaga echipă de la Asociație.

După încetarea colaborării cu fostul director, ADI «Vrancea Curată» nu a avut conducere câteva săptămâni, până când a fost numit provizoriu în această funcție domnul Gabriel Raneti, de profesie jurist. În prezent, postul de director al Asociației este scos la concurs.

Rolul ADI «Vrancea curată» este să definitiveze cât mai repede procedura de achiziție pentru desemnarea operatorilor care se vor ocupa de colectarea deșeurilor și să își îndeplinească scopul pentru care a fost înființată, acela de a gestiona eficient colectarea deșeurilor la nivelul județului Vrancea”, se arată într-o informare a Consiliului Județean Vrancea.

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?