Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO/FOTO! Două tiruri și două autobasculante, implicate într-un accident pe DN2 E85, la Bizighești

Două autobasculante și două tiruri au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN2 E85, în zona localității Bizighești, comuna Garoafa.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat în această dimineață, la ora 7.05, că pe DN 2 Focșani-Bacău, în zona localității Garoafa, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier între două autotrenuri și două autobasculante, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane din tir, ce a refuzat transportul la spital.

Circulația se desfășoară alternativ, pe un sens, prin dirijare. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

 

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a anunțat că „la ora 05:24, dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier petrecut pe E 85, la intrare în localitatea Bizighești. La solicitare au fost direcționate o ambulanță SAJ tip C și un echipaj SMURD. La locul accidentului s-a identificat o victimă de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, conștientă, care prezenta politraumatism prin accident rutier. Victimei i-au fost acordate îngrijiri la locul accidentului, de către echipajul ambulanței SAJ, bărbatul refuzând ulterior transportul la spital”, a informat SAJ Vrancea.

sursă foto: SAJ Vrancea

„Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la intrarea în Bizighești a avut loc o coliziune între 2 tiruri (unul dintre ele staționat) și 2 camioane.

Traficul este blocat pe sensul Focșani-Bacău.

O persoană a fost rănită ușor și refuză să fie transportată la spital”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

sursă foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?