Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

VIDEO/FOTO! Accident MORTAL pe DN2 E85; coliziune între un autoturism, un tir și o autoutilitară; trafic blocat total

Biroul de presă al IPJ Vrancea:

UPDATE ora 10.26! În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, o autoutilitară și un tir. Din nefericire, conducătorul autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din județul Galați, a decedat. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital. Traficul este dirijat de polițiștii rutieri, alternativ, pe sensul Bacău-Focșani.

Ora 9.43 Polițiștii Serviciului Rutier intervin la un accident rutier semnalat prin apel 112. Pe Drumul Național 2 E85, la ieșire din municipiul Adjud spre Focșani, a avut loc o coliziune între un autoturism și o autoutilitară cu 7 locuri. Din primele informații, o persoană este inconștientă iar una este încarcerată. Traficul este blocat total în zona producerii accidentului rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat la ora 9.45 că pe DN 2, la ieșirea din mun. Adjud către Focșani, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. A rezultat rănirea unei persoane, ce urmează a fi evaluată medical. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

Vom reveni cu detalii.

foto: IPJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?