Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO! Accident MORTAL pe DN2 E85! Două tiruri și o autoutilitară, implicate

Un grav accident de circulație, soldat cu un mort, s-a produs în această dimineață pe raza localității Slobozia Bradului, la limită cu județul Buzău.

În accident au fost implicate două tiruri înmatriculate în Republica Moldova și o dubă de transport marfă, înmatriculată în țara noastră.

Din primele cercetări rezultă că vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul dubei care ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens, a lovit din lateral primul tir iar ulterior s-a lovit frontal de al doilea tir.

În urma impactului șoferul care conducea duba de marfă a decedat, iar carosabilul a fost acoperit cu cutii cu marfă care se aflau în dubă.

La fața locului au venit ambulanțe și echipaje SMURD din Focșani și Râmnicu Sărat, însă nu s-a mai putut face nimic pentru șoferul dubei și a fost declarat decesul. La fața locului se află și polițiști de la Serviciul Județean de Poliție Rutieră, dar și criminaliști.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat la ora 6.00 că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, estimându-se reluarea normală a circulației după ora 07:00.

La această oră traficul este dirijat de către polițiștii rutieri prin localitatea Coroteni.
Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: În jurul orei 05.45, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 2 E 85, în afara localității Slobozia Bradului.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat de 21 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 2, din direcția Buzău către Focșani, ar fi intrat în coliziune cu două tiruri. Din nefericire, din cauza leziunilor suferite, tânărul de 21 de ani a decedat.

Traficul rutier pentru autoturisme este dirijat de către polițiștii rutieri prin localitatea Coroteni.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea: Astăzi, la ora 5 .45  Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E85, la ieșirea din județul Vrancea spre Râmnicul Sărat, două tiruri și un autovehicul transport marfă implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ Vrancea și modulul SMURD. La accidentul rutier a fost identificată o victimă de sex masculin, în vârstă de 21 ani, fără semne vitale, cu leziuni incompatibile cu viața, pentru care a fost constatat decesul. Celelalte două victime conștiente, în vârstă de 23 ani, sex masculin, cu leziuni minore, au fost examinate, monitorizate și au  refuzat transportul la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?