Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Primarul Misăilă mulțumește organizatorilor și participanților la Ziua Națională a României

 

Dragii mei focșăneni,

Ecourile aniversării Zilei Naționale a României la Focșani sunt încă puternice. A fost un moment de aniversare, care ne-a unit, iar vremea a ținut cu toți cei prezenți.

Vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit în număr așa mare să sărbătorim împreună Ziua Națională a României și să ne bucurăm de parada militară, desfășurată anul acesta pe un alt traseu!

Cred că așa am oferit prilejul la cât mai mulți focșăneni să vadă defilarea personalului și a tehnicii militare.
Organizarea ireproșabilă, ținuta militarilor și cadrelor MAI, care au defilat cu această ocazie, impresionantele masini și blindate de luptă și muzica militară au mulțumit pe deplin publicul prezent!

După cum am văzut cu toții, liniştea, ordinea, circulația și protecția participanților de pe întreg traseul au fost asigurate la superlativ de Inspectoratul de Poliţie Judetean Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Eracle Nicoleanu” Vrancea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al Județului Vrancea, Poliţia Locală Focșani, Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, care merită din plin mulțumiri și aprecieri pentru modul profesionist în care și-au făcut datoria.
Bineînţeles, toate acestea nu se puteau întâmpla fără implicarea directă și totală a Garnizoanei Focșani, sub conducerea domnului Daniel Condruz, Comandantul Brigăzii 8 Rachete Operative Tactice „A.I. Cuza”!

Pe această cale îl felicit pentru avansarea la gradul de general și îi mulțumesc pentru deschiderea și cooperarea de care a dat dovadă în permanență.
Și cuvioșilor părinți protopopi Aurel Boțan și Oscar Frunză, reprezentanții celor două Protoierii din orașul nostru, vreau să le mulțumesc pentru că au fost alături de noi, ca de fiecare dată.

Țin să multumesc totodată colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Focșani, Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, Salubrizare și Servicii Publice Focșani S.A. pentru implicare în buna desfășurare a manifestărilor.

De asemenea, mulțumesc în mod special Ansamblului Folcloric “Țara Vrancei” pentru asigurarea condițiilor tehnice necesare organizării ceremonialului militar.
Aceleași mulțumiri le transmit și colegilor de la Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia” și de la Ateneul Popular „Mr.Gh. Pastia”.

Odată cu mulţumirile adresate colaboratorilor noștri, în numele Primăriei Municipiului Focșani, dar și al meu personal, vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, scumpii mei focșăneni, pentru participarea în număr atât de mare, dar mai ales pentru comportamentul civilizat de care ați dat și de această dată dovadă!

Am sentimentul că fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, de 1 Decembrie 2023 am plecat acasă cu amintiri care, într-o zi atât de specială, ne fac mândri de faptul că suntem români, dar şi că Focșani este casa noastră!

Cu deosebit respect,

Al dumneavoastră
Cristi Valentin Misăilă,
Primarul Municipiului Focșani

Sursă text și foto: Cristi Valentin Misăilă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?