Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Tinerii focșăneni, invitați la „Crăciun de poveste în Focșani” – concurs de pictură organizat de TSD Vrancea

Tineretul Social Democrat (TSD) Focșani organizează în perioada 1-17 decembrie 2023 a doua ediție din „Crăciun de poveste în Focșani”, un concurs de pictură dedicat tuturor tinerilor cu vârsta până în 18 ani din Municipiul Focșani.

Astfel, invităm în mod public tinerii focșăneni, care doresc să își arate creativitatea, să realizeze o pictură prin care să evidențieze emoția din Municipiul Focșani, acum în preajma Sărbătorilor de Crăciun.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să trimiteți pictura în format .jpg sau .png la adresa de e-mail: tsdfocsani@gmail.com împreună cu numele, vârsta și numărul de telefon.

Perioada de transmitere a picturilor este 1- 10 decembrie 2023.
Toate pozele cu creațiile voastre vor fi postate pe pagina oficială de Facebook TSD Focșani, împreună cu numele, prenumele și vârsta concurentului, în data de 11 decembrie 2023.
În perioada 11 -16 decembrie 2023 lucrările pot fi votate pe pagina de Facebook TSD Focșani.

Un like = un vot.
Premiile, în funcție de numărul de like-uri primite, sunt următoarele:

Locul I: 1000 RON
Locul al II-lea : 750 RON
Locul al III-lea: 500 RON

Premiile vor fi înmânate exclusiv câștigătorilor în data de 17 decembrie 2023 astfel : cei trei vor fi însoțiți la cumpărături de colegii noștri și își vor putea alege produse în funcție de valoarea premiului câștigat. Aceasta este condiția pe care trebuie să o respecte primii trei clasați pentru a putea intra în posesia premiului.

Mult succes tuturor participanților, iar celorlalți, prieteni, colegi, părinți sau bunici, vă invităm să intrați pe pagina TSD Focșani, să admirați și să vă alegeți pictura favorită!
Fie ca cei mai buni să câștige!

*Încercarea de fraudare a like-urilor reprezintă descalificarea din concurs!

Sursă text și foto: Facebook TSD Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?