Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Andreea Petroiu și Adelin Gheorghiță – Miss și Mister Boboc la Liceul din Dumitrești

Căminul Cultural ,,Alexandru Dobrescu” din Dumitrești a găzduit zilele trecute cel mai așteptat moment al toamnei, ,,Balul Bobocilor 2023”, organizat de Liceul Teoretic ,,Grigore Gheba” din Dumitrești și colectivele claselor a XII -a sub coordonarea diriginților, profesorii Nicu Alexandru și Diana-Corina Bucur. Conform datelor furnizate de profesoara Diana-Corina Bucur, atmosfera a fost una frumoasă, a bucuriei unei seri de neuitat, atât pentru liceeni, cât și pentru cei care au onorat cu prezența acest eveniment de marcă al Liceului.

Șase perechi de boboci și-au disputat titlul de Miss și Mister: Ana Cazan și Marian Tudoroiu, Mădălina Șotîrcă și Adelin Scarlat, Cornelia Bătrînu și George Filimon, Daniela Crăciun și Raul Tănase, Daniela Alăman și Valentin Dumitrache, Andreea Petroiu și Adelin Gheorghiță. Frumoși, isteți, talentați, spontani, haioși și creativi au trecut cu brio probele multe și diverse la care au fost supuși: de perspicacitate, de îndemânare, de talent, de dans, de cultură generală și de dicție. Au încântat cu eleganța și prestanța lor la prezentarea ținutei elegante, au pătruns în zona tradițiilor și a dansului popular la proba de prezentare a costumului popular și au dovedit condiție fizică bună prin prezentarea ținutei sport. Între probe au fost pauze muzicale și de dans, cei care au urcat pe scenă fiind aplaudați de toți cei prezenți.

Au reflectat frumosul în dansul modern elevele clasei a VII-a A, coordonate de profesoara Daniela Stănilă, sunetul bogat și cald, autentic și clasic s-a auzit din chitarele elevilor clasei a XII-a A, Sabin Gogojan și Mina – Emanuel Alexe, iar elevul Raul Olteanu din clasa a XII-a A a bucurat audiența cu glasul curat și cald interpretând atât muzică ușoară, cât și populară. O surpriză plăcută a venit din partea elevilor claselor a XII-a , care au dovedit că dansul este o bucurie. În încheierea programului cei prezenți au fost părtaşi la un moment special, dansul și cântecele Ansamblului Sânzienele al Căminului Cultural „Alexandru Dobrescu”, coordonat de directorul Monica Caliţeanu şi de profesorul Ciprian Tănăsescu.

Dificila misiune de a alege câștigătorii a revenit juriului alcătuit din: director Aurelia Răducan, bibiotecar Rodica Budui, primarul Adrian Banaurs, profesorul Marius Bodoc, profesorul Luci Stănilă, profesoara Diana-Corina Bucur și profesorul Nicu Alexandru. Spectacolul a fost prezentat de Claudia Alăman și Nicole Calotă, care i-au felicitat pe boboci cu deosebită considerație cu ocazia afilierii la familia Liceului Teoretic ,,Grigore Gheba“ și le-au oferit o seară memorabilă.

Câștigătorii Miss și Mister au fost Andreea Petroiu și Adelin Gheorghiță, pe locul al II-lea s-au clasat Daniela Alăman și Valentin Dumitrache, pe locul al III-lea – Ana Cazan și Raul Tănase, iar titlul de Miss și Mister popularitate, în urma votului publicului, l-au obținut Mădălina Șotîrcă și Marian Tudoroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?