Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

VIDEO! Au fost finalizate și recepționate lucrările la DJ 205 E Vidra-Vizantea Livezi

Președintele Consiliului Județean Vrancea Cătălin Toma a anunțat că au fost finalizate și recepționate lucrările la DJ 205 E Vidra-Vizantea Livezi.

Lucrările de modernizare a drumului județean 205 E au început în luna octombrie a anului trecut. Conform proiectului, pe drumul județean Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri au fost realizate lucrări de modernizare și consolidare, astfel: tronsoane de consolidare, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole și podețe, semnalizare rutieră.
„Au fost finalizate și recepționate lucrările la DJ 205 E Vidra-Vizantea Livezi, o investiție de excepție! Cel mai amplu proiect de reabilitare a unui drum județean din Vrancea (19,2 kilometri) a fost dus la bun sfârșit într-un an de zile. Șoferii beneficiază acum de o infrastructură de calitate, iar după finalizarea lucrărilor la stațiunea de la Vizantea-Livezi zona respectivă va avea toate atuurile să se dezvolte și mai mult. Valoarea proiectului a fost de 20 de milioane de euro, lucrările fiind realizate din fonduri de la bugetul de stat, de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 1, cât și din bugetul județului Vrancea“, a anunțat președintele Cătălin Toma.
Prin modernizarea şi reabilitarea DJ 205 E se realizează legătura între Soveja, Cîmpuri, Vidra, Lepşa spre judeţul Braşov, dar şi cu Valea Zăbalei (Valea Sării, Năruja, Nistoreşti, Paltin, Nereju).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?