Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Invitație la Delmar Talk – Povești de viață și interpretări live

Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” organizează un podcast special Delmar Talk cu maestrul Horia Moculescu, Andrei Filip și câștigători ai Trofeului Festivalului Delmar. Podcastul este dedicat împlinirii a 50 de ani de la prima ediție a Festivalului Delmar. Evenimentul va avea loc vineri, 10 noiembrie, de la ora 19.00, în format live pe platformele YouTube și Facebook iar publicul focșănean va avea acces gratuit. „Acest eveniment e ocazia unică de a explora istoria și influența puternică a Festivalului DELMAR, care a strălucit timp de 50 de ani în inimile pasionaților de muzică și artă. În această seară magică, veți avea oportunitatea de a intra în contact direct cu personalități de excepție din industria muzicală românească. Printre invitați se vor număra Maestrul Horia Moculescu, președintele juriului festivalului, o legendă vie a muzicii românești. De asemenea, veți putea să vă bucurați de prezența lui Andrei Filip, editorul muzical al lui Smiley, care va împărtăși cu voi perspective și experiențe valoroase din spatele scenei muzicale. Evenimentul va găzdui și artiști care au participat și au câștigat la festival de-a lungul celor 50 de ani de la initierea sa. Veți avea șansa de a asculta povești inspiraționale și cântece live interpretate de generații de artiști de toate vârstele, în istorisiri precum cele ale Paulei Grosu – Primul Trofeu Delmar, ale lui Sorin Francu – gazda atâtor ediții, Lucicăi Nistor și Viorel Bragaru- Trofeiști anii 70 – 80, Ionuț Ungureanu, Loredana Bălășoiu, Ramona Racu, Alex Preda, Miruna Samson – trofeiști și premiați ai anilor 2000, care vor și dovedi în direct calitățile pentru care au obținut aprecierile juriului”, se arată în prezentarea evenimentului.

În cadrul evenimentului, Cvintetul Atheneum va adăuga un plus de magie prin interpretarea aranjamentelor moderne ale melodiilor memorabile compuse de Florentin Delmar. Intrarea este liberă, iar publicul are oportunitatea de a adresa întrebări invitaților.

Festivalul, care ar fi trebuit să aibă loc în zilele de 10 și 11 noiembrie, a fost anulat „ca urmare a OUG 90/27.10.2023, care limitează posibilitatea de a efectua plăți în lunile noiembrie și decembrie 2023”, după cum au transmis luni organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?