Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Focșănean prins băut la volan, în municipiu

Vineri, 03 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Rutier au identificat pe Drumul Național 2 E 85, pe sensul de circulație Buzău către Focșani, în afara localității Slobozia Bradului, un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, figura cu permisul de conducere anulat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Sâmbătă, 04 noiembrie, ora 08.45, polițiștii Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 2 E 85 în localitatea Garoafa. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Duminică, 05 noiembrie a.c., ora 08.53, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Focșani, deși se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilometru rezultatul a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Militar Focșani, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a unor substanțe.

Comunicat de presă IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?