Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Smiley și Fuego nu mai vin la Focșani! Festivalul Delmar nu va mai avea loc

Comunicat de presă, Ateneul Popular din Focșani:
Dragi participanți, sponsori, și iubitori ai Festivalului Florentin Delmar,
Suntem la câteva zile de momentul în care ar fi trebuit să se desfășoare Festivalul de Muzică Ușoară Românească FLORENTIN DELMAR și, cu tristețe, vă aducem la cunoștință că, din motive ce țin de reglementările legislative recente, Festivalul Delmar50 ne vedem nevoiți să îl amânăm și reprogramăm pentru anul viitor. Această decizie a fost luată ca urmare a OUG 90/27.10.2023, care limitează posibilitatea de a efectua plăți în lunile noiembrie și decembrie 2023. Din păcate, această restricție ne impune să luăm această măsură pentru a asigura buna desfășurare a activității și tuturor evenimentelor culturale din municipiul Focșani.
Am înțeles cu toții importanța și așteptările legate de Festivalul Delmar50, rațiune pentru care ne-am și pregătit cu toată pasiunea și creativitatea pentru a vă oferi o ediție de neuitat. Cu toate acestea, în fața acestor reglementări legislative care ne limitează resursele și posibilitățile, suntem nevoiți să luăm această decizie dificilă.
Ne pare nespus de rău că această hotărâre a fost luată atât de târziu, dar, în calitate de organizatori, vă asigurăm că am depus eforturi susținute, asigurându-ne că nu s-a omis vreo posibilitate cât de mică, pentru a găsi o soluție alternativă și legală care să permită desfășurarea Festivalului în acest an.
În pofida oricăror dorințe și speranțe, în cele din urmă, concluzia e că amânarea rămâne singura opțiune viabilă în această situație.
Vă rugăm să înțelegeți că siguranța și respectarea legilor sunt prioritare pentru noi, și ne-am asumat responsabilitatea de a acționa în conformitate cu aceste principii. Ne angajăm să facem tot ce ne stă în putință pentru ca ediția din anul viitor a Festivalului Florentin Delmar, să fie un eveniment de excepție și suntem determinați să păstrăm spiritul festivalului viu.
Mulțumim pentru înțelegere și susținere tuturor factorilor implicați, de la artiști, concurenți, membri ai juriului internațional, invitați și mai ales dumneavoastră, PUBLICULUI și vă așteptăm cu nerăbdare la Festivalul Florentin Delmar, anul viitor, pentru a celebra împreună muzica ușoară românească, arta în general și comunitatea care ne unește.
Costul biletelor achiziționate va fi returnat.
Pentru biletele achiziționate direct la Casa de Bilete a Ateneului Popular Mr. Gh. Pastia, programul de lucru va fi modificat astfel :
luni – vineri : 09.00 – 20.30
sâmbătă – duminică: 14.00 – 18.00.
Manager, Marilena Șerbănuț

2 COMENTARII

  1. Buna ziua ! Dece nu se organizeaza Festivalul ciolacu ?, Festivalul asf ?, Festivalul bnr ?,si altele ,care se pot achita cu bani personali la salarii de 14.000-18.000 euro /luna ? Apropo, cine este ministru la Cultura ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?