Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

#podcast de Vrancea 8 – Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean, despre sistemul sanitar, conserve, Covid

Noul proiect jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continuă cu episodul 8, care îl are ca invitat pe Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani.

Este la conducerea Spitalului Județean din noiembrie 2012, dar a fost demis de mai multe ori, prima oară la nici un an de mandat. În 2015, dar și în timpul pandemiei de Covid a fost din nou eliberat din funcție. În 2019, vizita Vioricăi Dăncilă în spital l-a adus pe Constantin Mîndrilă din nou în atenția opiniei publice și a fost cerută demiterea acestuia.

Constantin Mîndrilă a vorbit cu Violeta Ciobotaru-Balion, redactor șef la Monitorul de Vrancea, până și despre „episodul conservelor”, o tinichea care a rămas până în ziua de azi agățată de numele său. În 2005, pe când era secretar general al Prefecturii Vrancea, a fost acuzat că a sustras un sac de conserve destinate sinistraților de la inundațiile care avuseseră loc în județ. A fost chiar condamnat, ceea ce a dus la eliberarea sa din funcție.

În ciuda tuturor acestor evenimente, despre care o parte a presei încă relatează, schimbările în bine din Spitalul Județean sunt vizibile. Secțiile au fost sau sunt în curs de renovare, există aparatură modernă, problema rămânând în continuare cea a personalului medical, în special a medicilor. Nu pot fi asigurate toate gărzile, iar doctorii ajung la epuizare din cauza numărului prea mare de ore petrecute în spital.

Constantin Mîndrilă este și tenor în Corul Pastorala, iar duminica mai cântă și în corul Catedralei Ortodoxe Sfânta Parascheva din Focșani. A rămas fără tată la vârsta adolescenței, așa că a trebuit să muncească… dar mai multe aflați ascultând podcastul pe canalul nostru de YouTube.

Nu uitați să vă abonați, să apăsați butonul de like, dacă vă place podcastul, și clopoțelul pentru a primi notificări de fiecare dată când avem un videoclip nou.

De asemenea, vă invităm să comentați, pentru că opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi, ca și sugestiile pentru viitori invitați.

Site-ul nostru vă stă la dispoziție pentru cele mai importante știri – https://www.monitoruldevrancea.ro/

Ne găsiți și pe:

FACEBOOK- https://www.facebook.com/MonitoruldeVrancea

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/monitoruldevrancea/

TIK TOK – https://www.tiktok.com/@monitoruldevrancea?_t=8fecutLXyeP&_r=1

#podcastdeVrancea este o invitație la dialog cu oameni din toate domeniile de activitate, din toate sferele sociale, despre subiecte variate și interesante

#podcastdeVrancea înseamnă o conversație relaxată, pe care s-o asculți oricând și care să te aducă mai aproape de oamenii din acest județ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?