Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! UPDATE! L-ați văzut?! Un deținut din Penitenciarul Focșani a EVADAT

UPDATE ora 14.41! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „Bărbatul a fost prins de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală. Acesta se afla pe câmp, la circa 500 m de localitatea Lămotești și va fi predat Penitenciarului Focșani.”

sursă video și foto: IPJ Vrancea

Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: „La data de 18.10.2023, ora 13.16, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112, de către lucrătorii din Penitenciarul Focșani cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, deținut în Penitenciarul Focșani, a evadat în timp ce se afla la muncă în secția exterioară.

Bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare gri, hanorac negru și adidași albi.

În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse imediat măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea echipajelor din teren, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare, precum şi cooperarea cu celelalte instituții abilitate.”

Comunicat de presă, Penitenciarul Focșani: „Miercuri, 18.10.2023, la ora 13.15, s-a constatat că deținutul GOLEANU FLORIN IONUT, în vârstă de 23 de ani, condamnat definitiv la 5 ani și 2 luni de închisoare pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, a părăsit punctul de lucru GAZ vegetal. Până la această oră, deținutul nu a fost capturat.
Facem precizarea că acesta este clasificat la regimul inchis, mai avea de executat 3 ani si 8 luni din pedeapsă, era repartizat să desfășoare activități lucrative în interiorul penitenciarului, iar pe perioada detenției a avut un comportament oscilant fata de normele de ordine interioara.

Deținutul are înălțimea de 1, 62 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene stufoase, față ovală, ten măsliniu, păr negru tuns scurt, tatuaje pe ambele brațe, față, picioare și piept, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta adidași albi cu negru, hanorac negru cu gluga, jeans de culoare cenușie și tricou albastru.

Pentru orice informație cu privire la persoana din fotografie, apelați numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul Focșani, la numărul de telefon 0237258707.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?