Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

UPDATE! Șoferul – un tânăr de 19 ani, care a omorât două persoane și a rănit grav pe o a treia, pe trecerea de pietoni, a fost reținut

Două persoane au murit şi o a treia a fost grav rănită, după ce au fost lovite de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, pe DN 2 E85, în localitatea Pufeşti. Accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni.

Poliţiştii au stabilit că maşina a lovit iniţial un pieton, apoi pe celelalte două persoane, care traversau pe trecerea de pietoni, accidentul fiind produs „pe fondul neatenţiei conducătorului autoturismului, care se deplasa pe sensul de mers Focşani-Bacău, pe acostamentul consolidat”, conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Inițial, șoferul (un tânăr în vârstă de 19 ani, potrivit IPJ Vrancea) a accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, care se deplasa pe marginea drumului, pe aceeaşi direcţie, proiectându-l pe sensul de mers opus. Conducătorul autoturismului şi-a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroşând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie de 54 de ani, care a fost accidentată mortal, și un bărbat de 45 de ani, care a fost grav rănit. În urma cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză, „șoferul a fost reținut pentru ucidere din culpă”, a precizat IPJ Vrancea.

UPDATE! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea:  „Față de tânărul în cauză a fost luată măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?