Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

DOI MORȚI în urma unui accident la Pufești; adolescentă lovită pe trecere, în Focșani

Sursa foto: IPJ Vrancea

Două persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară, în comuna Pufești. „Polițiștii rutieri intervin in acest moment la un eveniment rutier sesizat prin 112 la ora 19.20, privind trei pietoni acroșați de un autovehicul, pe raza comunei Pufești. Din păcate, doi dintre pietoni au decedat, iar cea de-a treia persoană este rănită grav. Cei care au decedat sunt un bărbat, în vârstă de 43 de ani și o femeie, în vârstă de 54 de ani. Cea de-a treia persoană, rănită grav – un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea. Doi dintre pietoni, femeia decedată și bărbatul rănit grav, se aflau pe trecere, au arătat polițiștii.

La locul accidentului s-au deplasat și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean. Bărbatul rănit a fost „preluat, monitorizat, stabilizat și transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, după cum au precizat reprezentanții SAJ Vrancea, care au arătat că celelalte două victime au fost găsite „fără semne vitale cu leziuni incompatibile cu viața”.

La ora 19.45, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că „pe DN 2, localitatea Pufești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier în care conducătorul unui autoturism a lovit în zona trecerii pentru pietoni 3 persoane adulte. În urma impactului, 2 dintre acestea au decedat. Se fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers Bacău – Focșani, desfășurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea polițiștilor, valorile de trafic fiind în creștere”.

La ora 21.49, IPJ Vrancea a anunțat că traficul rutier a fost reluat.

Tot în această seară, o adolescentă de 16 ani, care se afla pe trecerea de pietoni, a fost lovită de o mașină în Focșani. „Astăzi, ora 19.30, am fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în zona SUD a municipiului Focșani. Din primele verificări efectuate de polițiștii rutieri rezultă că un pieton a fost acroșat de un autoturism în timp ce traversa strada, fiind astfel rănit ușor. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

UPDATE! Biroul de presă al IPJ Vrancea: „La data de 10.10.2023, ora 19.15, am fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe raza localității Pufești, la km 218+300 m s-a produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat decesul a două persoane, respectiv un bărbat, de 43 ani,l si o femeie, de 54 ani, precum și *rănirea gravă a unui bărbat, de 45 ani. Din primele cercetari efectuate, accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenției conducătorului autoturismului, care se deplasa pe sensul de mers Focșani – Bacău, pe acostamentul consolidat și care a accidentat mortal un pieton ce se deplasa pe aceeași direcție, proiectându-l pe sensul de mers opus. Conducătorul autoturismului și – a continuat deplasarea aproximativ 50 de metri, acroșând alte două persoane angajate în traversarea drumului pe marcajul pietonal, o femeie fiind accidentată mortal, iar bărbătul rănit grav. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate, in cadrul dosarului penal întocmit in cauză.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?