Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Primarul Cristi Misăilă a primit o diplomă pentru susținerea educației

Cristi Valentin Misăilă, primarul municipiului Focșani:

Joi, 5 octombrie 2023, de Ziua Internațională a Educației, am avut un oaspete de seamă, unul dintre dascălii cu care Focșaniul și Vrancea se mândresc, doamna profesor Silvia Ofelia Chelariu, Directorul Centrului Județean de Excelență Vrancea. Cu această ocazie, am primit cu emoție o Diplomă, drept recunoaștere pentru susținerea actului educațional și mai ales a excelenței în rândul elevilor noștri. Mă bucură și mă onorează acest lucru, dar în același timp mă motivează ca și în continuare să fiu un promotor neobosit pentru tot ceea ce înseamnă performanța ridicată la rang de excelență de către tinerii noștri deștepți, talentați și frumoși. Ei sunt cei care, prin premiile obținute, la nivel național sau internațional, ne dau motive să fim mândri că suntem focșăneni și vrânceni.

Dar mai mult decât atât, ne dau motive să fim siguri că Focșaniul, Vrancea și România au un viitor care deja își arată din plin valoarea.

Așa cum am spus-o de fiecare dată, am promovat și am sprijinit educația în general și performanța în special, căci numai astfel vom reuși să punem umărul la dezvoltarea maximă a fiecăruia dintre tinerii care excelează într-un domeniu sau altul.

Mulțumesc pentru diploma primită și țin încă o dată să urez din toată inima: La mulți ani, stimați dascăli! La mulți ani, dragi elevi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?