Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

FOTO! Ce spun polițiștii despre perchezițiile de astăzi la cultura de canabis

Presa centrală a relatat astăzi că „un fost procuror din Panciu, judeţul Vrancea, a fost prins de poliţişti după ce a cultivat canabis într-o plantaţie de viţă de vie. La audieri, bărbatul a declarat că foloseşte canabisul pentru o reţetă tradiţională de plăcintă. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, fost procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, se afla în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată Vrancea de mai multă vreme.”

În această seară, polițiștii vrânceni au transmis câteva fotografii și următorul comunicat de presă:

„PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE DEȚINERE DE DROGURI DE RISC
La data de 5 octombrie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Vrancea, într-o cauză privind săvârşirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu.
În urma perchezițiilor efectuate, în grădina uneia dintre locuințe, au fost descoperite, ridicate și ambalate, în vederea expertizării, 241 de plante de canabis.
Mai multe persoane urmează a fi audiate în cauză.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Serviciul Criminalistic.
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?