Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Accident GRAV pe E85, la Mărășești! Două persoane încarcerate; trafic blocat spre Focșani

UPDATE! Ora 7.57 – Traficul se desfășoară normal.

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață pe DN2 E85, în zona localitățiii Mărășești. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea, în accident au fost implicate trei autovehicule: o autoutilitară, un autoturism și un tir, două persoane rămânând încarcerate. „Polițiștii Serviciului Rutier intervin la locul producerii unui accident rutier, pe DN 2 E85-Mărășești. În coliziune au fost implicate o autoutilitară, un autoturism și un tir, care se deplasau pe sensul Bacău – Focșani. Două persoane din autoturism au fost descarcerate și li se acordă îngrijiri medicale. Traficul este blocat pe ambele sensuri”, a anunțat IPJ Vrancea.

UPDATE ora 5.22! Traficul este blocat pe sensul Adjud – Focșani, fiind deviat de polițiștii rutieri pe celălalt sens, conform Biroului de presă al IPJ Vrancea.

foto: SAJ Vrancea

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a preluat una dintre cele două persoane rănite și a transportat-o la spital. „Astăzi, la ora 4.06, dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier cu două autoturisme implicate, produs pe E85, în localitatea Mărășești. La solicitare s-au deplasat în echipaj SAJ tip C2 cu medic, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de descarcerare. Echipajul SAJ a preluat, după descarcerare, o victimă conștientă, în vârstă de 36 ani, sex masculin, cu politraumatism prin accident rutier, care a fost transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, conform unui comunicat al SAJ Vrancea.

foto: IPJ Vrancea

foto: SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?