Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

O tânără de 24 de ani fără permis și o adolescentă de 16 ani, prinse conducând autoturisme pe drumurile publice; mașinile le fuseseră încredințate de 2 bărbați

La data de 05 martie a.c., 21:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DJ 204 E Doaga, din sens opus, al cărui conducător auto nu l-a respectat, continuându-și deplasarea.
Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, iar la oprire, conducătorul auto a trecut pe bancheta din spate, iar în locul acestuia, o altă persoană. Cele două persoane au fost legitimate și verificate în bazele de date, iar polițiștii au stabilit faptul că persoanei care a condus autoturismul, o tânără de 16 ani, din comuna Garoafa, sat Doaga, i-a fost încredințat de către un tânăr de 19 ani, din comuna Țifești. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
La data de 06 martie a.c., ora 19:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Garoafa au depistat o femeie, de 24 ani, din Odobești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 205 P – Balta Raței, fără să dețină permis de conducere. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care nu posedă permis de conducere.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 7 martie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?