Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui, un meci de ținut minte

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui 25-22 (9-12)

Formații

CSM Focșani 2007: Bucătaru, Cloșcă – Ragea, Rață – 3, Pavlov, Golea – 4, Miroiu – 5, Trkulja, Popovici, Tobioșaru, Mocanu – 1, Marijanac, Roșu, Eros – 2, Simsar – 5, Makrishin – 5.

CSM Vaslui: Petrilă, Simulescu – Dragon, Furak, Ionescu- 2, Popa, Szoke, Pavel – 2, Vucicevic, Soare, Iousefinezhad – 7, Amihăesi – 3, Hușanu, Yashchanka, Acatrinei – 6, Chiratcu – 2.

CSM Focșani 2007 a câștigat partida disputată vineri, 29 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, în compania CSM Vaslui. Scor, 25-22 (9-12). Oaspeții, cu doar un punct după cinci etape, au venit la Focșani să câștige! Au încercat să profite de problemele de lot ale gazdelor, la care erau indisponibili din motive medicale Marocico, Popovici, Crnoglavac – care va lipsi circa 6 luni, iar Marijanac și Makrishin nu se putuseră antrena în ultimele zile din cauza unei răceli puternice. Marijanac avea să joace 25 de minute, dar cu o indispoziție clară, doar Makrishin fiind în joc aproape de nivelul său obișnuit.

În aceste condiții, CSM Vaslui, care a jucat la intensitate maximă, i-a surprins pe focșăneni cu internaționalul iranian Iousefinezhad aproape de neoprit – 5 goluri în 30 de minute, cu Petrilă în mare formă (a apărat inclusiv două lovituri de la 7 metri) și la pauză erau în avantaj: 12-9! În minutul 38:51, când a înscris pentru ultima oară iranianul, oaspeții erau încă în față, scor, 14-16. Dalibor Cutura și apărătorii săi au găsit apoi calea de a-l bloca pe principalul marcator al Vasluiului, juniorul Alexandru Golea a început să-și pună în valoare calitățile de excelent conducător de joc și finalizator, în poartă Cloșcă a fost ca în zilele lui foarte bune, ofensiva focșăneană a devenit mai productivă și jocul a basculat limpede spre victoria gazdelor. Care a fost obținută cu 25-22, după ce, în minutul 58:20, fusese 25-21.

A fost un meci de ținut minte pentru abnegația cu care au evoluat vasluienii, ca și pentru capacitatea focșănenilor de a găsi resursele de concentrare și tehnico-tactice prin care să câștige când multe păreau că nu le merg! Ca de fiecare dată, publicul focșănean a fost excepțional! În etapa următoare, CSM Focșani va juca vineri, 6 octombrie, de la ora 18:00, în deplasare, la CSM Constanța.

Foto, Petrică Butuc și Costin Corcoz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?