Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională: Focșănenii pot rupe tradiția!


În Polivalenta focșăneană, astă seară, de la ora 18.30, va începe o nouă partidă grea, după cea cu Dunărea Călărași din urmă cu unsprezece zile. Adversara CSM Focșani 2007 va fi AHC Dobrogea Sud Constanța, formație puternică, dar care în debutul actualului campionat a avut evoluții oscilante, în care a alternat puncte pierdute acasă cu victorii în deplasare. A adunat, însă o zestre prea mică pentru pretențiile unei echipe de top și va juca la Focșani pentru a câștiga! Are suficiente argumente pentru a pretinde toate punctele puse în joc.
Între acestea, se află marea experiență internațională și valoarea individuală de vârf a multora dintre jucători, apoi istoria întâlnirilor dintre handbaliștii focșăneni și cei dobrogeni, în care cei din urmă un ieșit mereu câștigători.
Gazdele au de partea lor valoarea grupului și pe cea individuală a unor jucători ce pot fi decisivi într-un joc, dar și formidabila susținere din partea galeriei ca și a întregii săli, atunci când este nevoie. Focșănenii nu pleacă din start favoriți ai meciului cu dobrogenii, însă pot fi câștigători dacă vor avea determinarea, concentrarea, răutatea – în sens bun – a apărării și inspirația în atac din întâlnirea cu călărășenii! Antrenorii Viorel Ciubotaru și Bogdan Voica au la dispoziție întreg lotul și vor putea alcătui formula de echipă capabilă să facă un joc bun și să aducă bucuria în tribune la final! Și să rupă tradiția care spune că dobrogenii nu pierd la Focșani.          
Jocul va fi arbitrat de cuplul de bucureșteni Radu Iliescu și Doru Manea, iar observator va fi Ioan Ciobanu, din Bacău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?