ULTIMA ORĂ! VIDEO: Incendiu violent la o gospodărie din satul Viișoara; o femeie a suferit atac de panică

0
1382

Pompierii militari vrânceni se luptă la această oră să stingă un incendiu violent izbucnit la o gospodărie din satul Viișoara, comuna Vidra. Inițial, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ,,Anghel Saligny” Focșani a transmis faptul că ,,6 echipaje de pompieri militari cu 4 autospeciale de stingere, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, de la Detașamentul de Pompieri Focșani, Secția de Pompieri Vidra și Punctul de Lucru Tulnici, intervin, în cooperare cu SVSU Vidra, în satul Viișoara, comuna Vidra, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o gospodărie. La sosirea primelor echipaje la locul intervenției, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 300 mp.
Se intervine pentru localizarea incendiului și împiedicarea extinderii la vecinătăți”.
Ulterior, ,,având în vedere că incendiul se manifesta pe o suprafață mare, la nivelul acoperișului și mansardei locuinței, cca. 400 mp, la locul intervenției se mai deplasează câte o autospecială de stingere de la subunitățile din Focșani și Vidra.
Echipajul SMURD prezent la fața locului, acordă prim ajutor unei femei în vârstă de 45 ani cu atac panică, refuză transportul la spital”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Foto cu rol de prezentare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here