Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

FOTO: Futsal, Liga 1– Victorie spectaculoasă a mărășeștenilor

  • CSM Târgu Mureș -ACS Mausoleul Mărășești 1-5 (1-0)

Lotul formației oaspete: Cristian Marin, Mimi Stoica, Robert Vîrlan, Ovidiu Aramă, Ion Al Ioani, Fernando Dobre, Ovidiu Tudose, Eduard Petre, Cristian Goșa, Norbert Trifan, Octavian Cireș, Ion Dumitru, Răzvan Mihalache.

Antrenor, Marius Cozma

Echipa de futsal a ACS Mausoleul Mărășești a obținut săptămâna aceasta, prima victorie în Liga 1 din existența sa. A fost, deci, un nou moment pentru istoria sportului din Mărășești. Formația manageriată de Romeo Drăgan și antrenată ca principal de Marius Cozma a dispus în deplasare de CSM Târgu Mureș în etapa a treia a campionatului, cu 5-1 (0-1). Partida a fost repetarea finalei play-off-ului Ligii a II-a, câștigată de târgmureșeni. De această dată, ACS Mausoleul a mers la Târgu Mureș cu un lot foarte puternic din care antrenorii pot alcătui oricând două echipe de valori apropiate pe care să le rotească în teren ca la hochei. Oaspeții au avut pe teren jucători cu mare exeperiență competițională, foști sau actuali internaționali ai României! În prima repriză a meciului din etapa a treia, ambele echipe și-au creat numeroase situații de gol, au trimis de mai multe ori mingea în barele porților adversarilor, dar au marcat, o dată, doar gazdele. Repriza a doua a fost a oaspeților care au înscris de cinci ori prin Mimi Stoica și Octavian Cireș de câte două ori și Norbert Trifan.

Campionatul Ligii 1, care a avut o pauză de trei săptămâni între etapele a doua și a treia, va intra într-o nouă pauză de trei săptămâni și va fi reluat la 14 octombrie, când ACS Masoleul va întâlni în deplasare United Galați.

Meciul dintre CSM Târgu Mureș și ACS Mausoleul Mărășești a fost arbitrat Florin Daniel Anca din Deva, Cătălin Ionuț Blidu din Hunedoara iar rezervă a fost Peter Joszef din Sfântu Gheorghe. Observator – Mihai Kiută, din Brașov.

Sursa foto, facebook CSM Tîrgu Mureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?