Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Dj Lalla, găsită moartă pe o plajă din Mamaia. Ea a fost MC la ,,Soveja Mountain Fun”

Tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia este DJ Lalla, pe numele ei real, Laura Roșca. Potrivit presei naționale, cadavrul tinerei a fost descoperit ,,joi dimineață, de un grup de sportivi ieșiți la jogging”.

Potrivit site-ului Antena3.ro ,,Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, renumită sub numele de scenă DJ Lalla și cunoscută pentru talentul ei ca DJ, era originară din Turda, dar locuia și lucra în București”. Polițiștii constănțeni, citați de aceeași sursă, spun că ,,la data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”.

Primarul Ionuț Filimon, mesaj de condoleanțe

În 2022, Dj Lalla a fost MC-ul festivalului „Soveja Mountain Fun”. După aflarea veștii că Laura Roșca a fost găsită moartă, primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon, a postat în această dimineață un mesaj public de condoleanțe pe pagina sa de Facebook.
,,#DJLalla
Nu e un scenariu de film plin de suspans și nici poveștile spuse de vreo ghicitoare închipuită, ci e viața reală. Aseară am primit vestea cum că Laura Roșca, cunoscută sub numele de DJ Lalla a fost găsită fără suflare pe plaja din Mamaia .
Deocamdată nu știm ce s-a întâmplat, care sunt circumstanțele și chiar dacă le-am ști, timpul nu-l mai putem da înapoi.

Laura a fost amfitrionul primei ediții a evenimentului „Soveja Mountain Fun” desfășurat anul trecut în Soveja, un eveniment care a adunat sute de participanți bucurându-se de un show pe măsura așteptărilor.
Din nefericire acum nu se mai află printre noi, așa cum toți la rândul nostru vom rămâne în amintirea celor dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei, să vă aline durerea și să vă dea putere în aceste momente grele. Sincere condoleanțe!”, este mesajul publicat de primarul Ionuț Filimon.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și celor care au cunoscut-o pe Laura Roșca!

Sursa foto: postare publică Facebook/Ionuț Filimon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?