Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO/FOTO! Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită în avans cu „cântec, joc și voie bună‟ de Casa de Ajutor Reciproc „Milcov‟ Focșani

Astăzi, Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Milcov‟ Focșani sărbătorește în avans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice printr-un eveniment orgaizat la un restaurant din Focșani. Membrii asociației prezenți la eveniment au pregătit un program artistic în cadrul căruia au fost premiate și câteva cupluri care, în acest an, au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Printre participanți s-au aflat: Emiliea Șerban – președinta CARP „Milcov‟ Focșani, Oana-Raluca Boian – managerul Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu‟ Focșani, Maria Olaru – bibliotecar, Claudia Serafimciuc – subprefectul județului Vrancea, Radu Borcea – jurnalist, Culiță Ușurelu – profesor și scriitor, și o parte din membrii asociației.

Sperăm ca această zi să fie sărbătorită și luată în seamă mult mai des‟

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la data de 1 octombrie la inițiativa Adunării Generale a Națiunilor Unite, este un motiv de bucurie și sărbătoare pentru seniorii care știu să prețiuască fiecare moment al vieții. „Astăzi, organizăm în devans Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, dat fiind faptul că la nivelul municipiului s-au anunțat o serie de evenimente.
La eveniment avem 130 de participanți, însă efectivul asociației noastre este de peste 3.400 de membri. Am pregătit și un moment artistic, avem și invitați de la Ansamblul Folcloric «Țara Vrancei» cu care colaborăm la diverse evenimente. Avem și cinci cupluri care au împlinit în cursul acestui an 50 de ani de la căsătorie, iar grupul vocal al asociației va susține un moment cu cântece proprii compuse de către o membră a grupului nostru. Avem și recitări de poezie, romanțe, muzică populară, toate acestea fiind susținute de către membrele Casei de Ajutor Reciproc. La mulți ani, seniori! Sperăm ca această zi să fie sărbătorită și luată în seamă mult mai des decât o dată la 365 de zile. Sănătate multă și să ne vedem cât mai des‟
, a transmis Emiliea Șerban.

Monitorul de Vrancea transmite la mulți ani tuturor seniorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?