Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

ATENȚIE, imagini cu impact emoțional! VIDEO de pe camerele de supraveghere cu accidentul de la Adjud

Camerele de supraveghere din zona în care s-a produs astăzi accidentul rutier din Adjud, au surprins momentul în care șoferul de 84 de ani lovește cu mașina o mamă de 27 de ani care se afla pe trecerea de pietoni cu cei doi copii ai ei. Reamintim faptul că astăzi, „la ora 10:40, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în orașul Adjud, trei pietoni fiind acroșați de un autoturism pe trecerea de pietoni‟.

Potrivit polițiștilor vrânceni, ,,un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Str. Republicii din Adjud pe sensul către Bacău a surprins și accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonal alături de doi minori de 3 și 4 ani‟. Atât mama, cât și cei doi copii au ajuns de urgență la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon‟ Focșani. În cauză, „polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier‟.

5 COMENTARII

  1. Deci în orașul Adjud ar trebui sa implice mai mult poliție sa controleze, dar săi da amenda la persoanele care conduc in așa fel .și statul să mărească salariul sa fie mai multe controale și mai multe video Cameri in fiecare zi in orașul Adjud șoferi la vehiculele majoritatea nu sunt prudent.Noi mămici cu copii ne este frică să mai mergi la un spital la o școală sau cumpărături .Rugăm din satul Șișcani sa fie mai multa asigurarea din partea Jandarmilor și Poliție în orele de școală mulțumim

    • Ce vina avea mama ca se angajase in traversare cu copiii ei?intrebarea e ce cauta el la 84 de ani la volan???de ce mai conduce la varsta asta?

  2. o familie tanara cu taota viata inainte spulberata de un om caruia ii bate sfarsitul la usa. Incredibil!!!! 84 de ani si el o INCA are dreptul de a conduce, iar pe langa asta, mai circula si ca Schumacher. Din pacate, sunt sigur ca nici nu a observat pietonii. Cat sa mai si vezi,auzi la varsta aia

  3. La 84 de ani ???? Unde sunt reflexele? Așa mai bine le dați permis și la aia de 15 ani. Hai sa ne omoram. Limita de vârsta trebuie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?