Cluj: Peste 280.000 de participanţi aşteptaţi la Untold Dubai

0
45

Organizatorii festivalului Untold Dubai estimează că la evenimentul care va avea loc în perioada 15-18 februarie anul viitor vor participa peste 280.000 de spectatori. „În perioada 15 – 18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversităţii muzicale şi culturale. UNTOLD este un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare şi producţiile vizuale impresionante şi îşi va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, între 15 – 18 februarie 2024. Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie şi vor fi disponibile pentru toţi cei care se înregistrează pe http://www.untold.ae.

La primul Mega Festival din Dubai sunt aşteptaţi peste 70.000 de fani pe zi şi, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanţi din toate colţurile lumii. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experienţă completă, cu genuri muzicale diverse, de la pop şi R&B, la house sau techno, hip-hop şi multe altele”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatori. Potrivit sursei citate, sunt disponibile abonamente la preţ promoţional, din 3 octombrie.

Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de preţul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, faţă de preţul final de 395 de euro, în timp ce, cei care doresc o experienţă exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de preţul final de 658 de euro”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here