Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – CSM Focșani 2007, la a cincea victorie consecutivă

  • CSM Focșani 2007 – Unirea Braniștea 3-1 (2-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Acasandrei, Rîza (46 Marku) – Enache, Toba Jun, Mazilu (79 Mihart), Tamași – Tchassem, Ciobanu (79 Pahonțu), Gorovei (69 Zaharia). Rezerve neutilizate: Păduraru – Stoica, Dănilă, Stroe, Oprea.

Antrenori: Octavian Grigore, principal, Adrian Senin, secund

Unirea Braniștea: Paharnicu – Mihai, Popa, Enache, Farcaș – Hilohi, Murgoci, Denis Cireș, Nica – Docuz, Răducan. Rezerve: Butunoiu, Lefter, Vasile, Postelnicu, Dragomir, Olteanu, Țicămucă, Voicu, Marc Cireș.

Antrenori: Ionuț Niculcea, principal, Alex Iliuciuc, secund.

CSM Focșani 2007 a obținut vineri, 22 septembrie, a cincea victorie consecutivă în actualul campionat. Pe Stadionul Milcovul, focșănenii au întrecut cu 3-1 (2-1) pe Unirea Braniștea, echipă care îi bătuse de două ori în sezonul trecut. Echipa Focșaniului nu a mai avut o asemenea serie de victorii din toamna trecută, când era antrenată de Adrian Toma, care era și principal și secund și preparator fizic. Revenind la meciul de vineri: victoria gazdelor este dincolo de orice îndoială pentru că a venit după trei goluri limpezi rezultate în urma unor combinații care au pus pe picior greșit apărarea oaspeților.

Unirea a avut la început veriga slabă pe partea dreaptă unde Mihai a fost complet neputincios în fața curselor atacanților focșăneni. De acolo au și pornit centrările pentru primele două goluri. În minutul 11, Gorovei a centrat pentru Tchassem care, complet liber la 10 metri de poarta lui Paharnicu, a pus latul pentru 1-0! Al doilea gol al gazdelor a fost înscris în minutul 43 la capătul unei acțiuni pornite din stânga de la Gorovei, continuată de Mazilu și finalizată cu un șut sec, la semiînălțime, din mijlocul careului, de excelentul Ciobanu. Între cele două goluri ale gazdelor, a fost și cel al gălățenilor care au egalat la 1 în minutul 32, prin Răducan, care a deviat în poarta lui Preda mingea venită după o lovitură de colț bătută pe jos. Golul al treilea al CSM 2007 a fost marcat în minutul 73 de Ciobanu din lovitură de la 11 metri acordată după o cădere în careu a lui Enache. Focșănenii au mai avut trei-patru mari ocazii de gol facilitate de penetrabilitatea defensivei oaspeților, iar în poarta gazdelor Preda a fost senzațional în minutele 59 și 87 la șuturile de gol ale brăniștenilor. La CSM 2007 au debutat Kristi Marku, fundaș albanez de 28 de ani, ultima dată, la Gloria Buzău și Ianis Mihart, mijlocaș ploieștean de 19 ani, venit de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Au plecat de la CSM Focșani 2007 frații israelieni Ben Levy și Niv Levy. În etapa următoare, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare, sâmbătă, 30 septembrie, pe Metalul Buzău.

Rezultatele și marcatorii etapei
CSM Focşani – Unirea Braniştea 3-1 (2-1). Au marcat Tchassem și Ciobanu, respective Răducan; CSM Râmnicu Sărat – Viitorul Şuţeşti 1-0 (1-0). A marcat Alexandru; Metalul Buzău – Sporting Lieşti 1-0 (0-0). A marcat Moraru; Dacia Unirea Brăila – Viitorul Ianca 2-1 (1-0). Au marcat Israel și Antonio, respective Mucuță; Hamangia Baia – Voinţa Limpeziş 0-5 (0-1). Au marcat Lemnaru – 3, McCarthy și Argumedo.

Clasament: 1. Dacia Unirea Brăila – 15 puncte; 2. CSM Focșani 2007 – 15 puncte; 3. Metalul Buzău – 13 puncte; 4. Sporting Liești – 7 puncte; 5. Unirea Braniștea – 7 puncte; 6. Viitorul Ianca – 4 puncte; 7. Voința Limpeziș – 3 puncte; 8. CSM Râmnicu Sărat – 3 puncte; 9. Viitorul Șuțești – 3 puncte; 10. Hamangia Baia – 3 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?