Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO: Motociclism – Doi piloți de la ACS Odobești, pe prima treaptă a podiumurilor de premiere

Doi piloți de la ACS Odobești au concurat sâmbătă, 23 septembrie la competiții puternice unde au reușit să urce la final pe prima treaptă a podiumurilor de premiere. La Extreme Endurocross Iacobdeal, etapa regională de Endurocross a Zonei de Est care a avut loc la Turcoaia, în județul Tulcea, Dorin Iamandeiu a câștigat categoria moto Expert. Extreme Endurocross Iacobdeal s-a aflat la cea de a II-a ediție, concursul din acest an fiind dedicat exclusiv claselor Moto.

Tot sâmbătă, 23 septembrie, la Arpașu de Sus, în Județul Sibiu, a avut loc ediția a 2-a a The Race – Extreme ATV Trial. La capătul a două manșe care au avut loc pe un traseu foarte dificil, s-a clasat pe primul loc odobeșteanul Doru Pascu.

Președintele Secției Moto a ACS Odobești, Georgian Mocanu, care mi-a oferit informațiile de mai înainte, mi-a mai declarat: ”activitatea clubului a continuat și în Vrancea unde pilotul nostru George Ioniță a participat duminică în calitate de comisar de siguranță stradală cu motocicleta la Mausolee pe bicicletă și Turul Vrancei. Mulțumim Primăriei Odobești și Domnului Primar Daniel Nicolaș pentru sprijinul acordat în dezvoltarea sportului cu motor în județul Vrancea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?