Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Profesoara Lauriana Ailincuței, noul inspector școlar general adjunct

Se anunță câteva schimbări în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Vrancea începând de astăzi, 1 septembrie a.c.. Potrivit unor surse oficiale, una dintre aceste schimbări îl vizează pe Daniel Gherasim, inspector școlar general adjunct al IȘJ Vrancea, care este înlocuit în funcție de profesoara Lauriana Ailincuței.

Profesoară de limba engleză la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret‟ Focșani, Lauriana Ailincuței a ocupat funcția de inspector școlar general după numirea din septembrie 2017. De asemenea, a fost directoarea Liceului Pedagogic pentru aproape trei ani, în perioada 2012-2015. A derulat proiecte și a colaborat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, Universitatea Danubius Galați, Consiliul Britanic Iași, Universitatea Cambridge, Educativa, unități școlar județene și naționale, Media Junior, s-a implicat în acțiuni de voluntariat și umanitare, respectiv Strategia Națională de Acțiune Comunitară. Este și consilier local în CL Focșani, membru în Comisia de buget și administrație publică.

Se pare că și profesoara Tatiana Hordună, inspector de limba franceză, ar urma să fie înlocuită cu Paula Sîrbu, fostă directoare a Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare‟ Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?