Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Gimnastică – Focșăneanca Ana Maria Bărbosu, la „RomGym Trophy”

 

  • La competiția internațională din Sala Polivalentă de la București, din 1-3 septembrie, va oficia arbitra internațională Daniela Trandafir, antrenoarea de la CSS Focșani a Anei Maria Bărbosu

 

          Ana Maria Bărbosu, legitimată la CSA Steaua București și LPS Focșani împreună cu colegele sale de lot național, va reprezenta România la a treia ediție a competiției internaționale „RomGym Trophy” care va avea loc în perioada 1-3 septembrie, în Sala Polivalentă din București. Împreună cu Ana Maria Bărbosu, din echipa România A mai fac parte Sabrina Maneca Voinea, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarță și Andreea Preda iar pentru România B vor evolua Amalia Puflea, Ella Oprea Crețu, Maria Ceplinschi, Ioana Danciu și Antonia Duță. Așa cum precizează pagina de facebook a Federației Române de Gimnastică, „RomGym Trophy””reprezintă cea de-a doua etapă de verificare și selecție pentru gimnaste” în vederea participării la Campionatul Mondial de la Antwerp. Sportivele din loturile olimpic și național ale României au participat în perioada 14-20 august la un stagiu de pregătire Kuortane, în Finlanda unde, la primul concurs de selecție, Ana Maria Bărbosu a obținut al doilea punctaj – 53:300, după Lilia Cosman – 53.733.

La „RomGym Trophy”, LPS Focșani va fi reprezentată și de arbitra internațională Daniela Trandafir, antrenoarea care a format-o și pregătit-o, împreună cu Cezar Stoica, pe viitoarea mare campioană Ana Maria Bărbosu.

Participarea la concurs a junioarei Raisa Chivu, eleva de la CSS Focșani a profesorilor antrenori  Doinița și Dănuț Vulcan era, ieri, încă sub semnul întrebării, din motive medicale.

La competiția de la Polivalenta bucureșteană, un adevărat regal al gimnasticii, vor lua startul echipe foarte puternice precum Spania, Canada, Israel, Austria, Franța, Germania în compania cărora gimnastele din România își pot verifica la un nivel înalt stadiul de pregătire în perspectiva competiției mondiale dinBelgia, din  perioada 30 septembrie – 8 octombrie.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?