Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

O femeie a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs la Golești

În urma unui accident rutier produs în această dimineață la Golești, o femeie de 38 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,astăzi, la ora 9:30, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Golești cu două autoturisme implicate. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2 cu asistent și a preluat o victimă conștientă în vârstă de 38 ani, de sex feminin, cu traumatism toracic minor. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”.

Iată ce spun polițiștii vrânceni despre accidentul de la Golești din această dimineață: ,,astăzi, 23 August, ora 09.32, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 2 E85, în comuna GOLEȘTI.
Din primele verificări efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului rezultă că două autoturisme au fost implicate în accidentul rutier, în urma căruia a rezultat rănirea ușoară a unuia dintre conducătorii auto.

Persoana a fost transportată la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?